BIOTHERM - DEN FRANSKE BIOVIDENSKABSPIONER

Hos Biotherm tror vi på, at vi kan opnå sandt fremskridt hvis vi udnytter videnskaben til at understøtte naturen. Takket være biovidenskaben har vi udviklet en unik portefølje af hudplejeprodukter.

Denne tro kommer til udtryk ved Life Plankton™, der er Biotherms unikke og regenererende signaturingrediens. Life Plankton™ er af naturlig oprindelse og udvundet af kilderne i de franske pyrenæer. Via Biovidenskaben er ingrediensen forstærket og tilført samtlige Biotherms produkter.

UDVUNDET FRA NATUREN - FORSTÆRKET GENNEM BIOVIDENSKABEN

Skabt i de Franske Pyrenæer, Life Plankton™ probiotiske fraktioner er udvundet fra naturen og kemisk forstærket gennem en patenteret fermenteringsprocess, kaldet Fermogenises™, der gør ingrediensen 400.000 gange stærkere end dets naturlige stadie. Life Plankton™ er så ativt at det plejer og regenerere huden.

Life Plankton Elixir

Biotherm Life Plankton Elixir er en regenererende serum til alle hudtyper og aldre; første trin i enhver hudplejerutine for en smuk og velplejet hud. Allerede efter 8 dage opleves hudens kvalitet synligt forbedret og styrket. Med tiden synes huden mere fast, glat, fine linjer mindskes og huden synes yngre. Huden efterlades blød, smidig og fugtet med fornyet glød. Et sandt hudpleje mirakel.

Indeholder 5% Life Plankton probiotisk fraktioner - Biotherms unikke signaturingrediens af naturlig oprindelse, der er kendt for dets regenerende egenskaber. Derudover indeholder serummet det fugtgivende hyaluronsyre og Vitamin C complex for glød.

Life Plankton Elixir bruges som serum morgen og aften på nyrenset hud og forstærker effekten af din ansigtscreme. Life Plankton Elixir påføres nemt ved brug af medfølgende pipette og den lette tekstur absorberes hurtigt uden på nogen måde at virke fedtet.

LIFE PLANKTON AMPOULES

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intens fugtgivende 8-dages ampulkur for en fyldigere og smidigere hud som opleves yngre og med fornyet glød. Velegnet til alle hudtyper. Ampullerne indeholder indgredienser af naturlig oprindelse, heriblandt Biotherms unikke og regenererende signaturingrediens, Life plankton™, samt Vitamin C Complex og den fugtgivende ingrediens, Hyaluronsyre.

Life Plankton™ H.A. Ampoules er forseglet i otte enkeltdoseringer for at bevare ingrediensernes styrke og effekt. Ved påføring, ryst da ampullen let og tryk derefter på ampullens hætte til den brister. Produktet hældes derefter ud i hånden og påføres på ansigt og hals. Anvendes på ny-renset hud inden din eksisterende hudplejerutine.

Life Plankton™ H.A. Ampoules er til alle kvinder, der søger en intensiv fugtgivende hudpleje. Særligt velegnet til den urbane eller aktive livstil hvor bl.a. stress, forurening og sene aftener kan være blandt de ydre aggressioner, der opleves på huden.
Ampulkuren anvendes over en 8-dages periode for optimal intensiv fugt og fylde.
Alternativt kan du bruge blot én enkelt ampul på de dage, hvor huden har været ekstra udfordret og dehydreret og derfor trænger til et fugtighedsboost, samt ekstra omsorg og pleje.

Lær hvordan du skal bruge Life Plankton Elixir

Step 1: Tag 3-4 dråber på hånden

Step 2: Opvarm og spred serummet i hånden

Step 3: Påfør med lette strøg serummet i ansigtet

Step 4: I ottetals mønster påfører du produktet på kindben, pande og kinder

Forstæk effekten af din dagcreme

Forstærk din dagcremes effekt med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum til alle aldre og hudtyper. Denne serum anvendes inden din dagcreme som det første trin i enhver rutine. Huden styrkes og plejes så den opleves synligt forbedret efter blot 8 dage.