OM BIOTHERM

Biotherm har siden 1952 været førende inden for hudpleje, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. En af disse ingredienser er LIFE PLANKTON™ fra de termiske kilder i Pyrenæerne hvis styrkende fordele anvendes i samtlige af Biotherms hudplejeprodukter. Med ekspertise fra Biovidenskaben har Biotherm fokus på produkter med effektive formler, men altid med behagelige teksture og dufte. Biotherm tilbyder hudplejeløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil. Ikoniske produktserier inkluderer Life Plankton™, Aquasource, Blue Therapy og Lait Corporel.

Hver dag giver havets biodiversitet nye forskningsmuligheder. Med 60-års erfaring inden for hudvævsforskning kan Biotherms nu afsløre de utallige hudfordele ved havets mikroorganismer, plankton og alger.

Vores mission er et opnå de mest synlige hudforbedringer med den mest naturlige oplevelse.

Naturen er en uendelig kilde til velvære, regeneration og healing for os alle. Det er vores ambition at beskytte og bevare havene til fremtidige generationer.

~

Socialt engagement

SKØNHED MED
ET BLÅT HJERTE

Fra emballage og formler til uddannelse og filantropi, Water Lovers er Biotherms handlingsplan – på internt og eksternt niveau – der skal beskytte verdenshavene, både som en kilde og som inspiration til vores unikke hudplejeprodukter, som alt liv afhænger af – planetens blå hjerte.

STYRKE VORES
MILJØPROFIL

Internt har Biotherm Water Lovers udviklet en bred, bæredygtig plan for vand. Vi er forpligtet til at udvikle mere bæredygtig vandforbrug og miljøvenlige metoder i vores nuværende og fremtidige projekter.

SAMARBEJDE MED
VANDBESKYTTELSESORGANISATIONER

Både på lokalt og globalt plan, startende med Mission Blue, støtter Biotherm Water Lovers projekter, der beskytter verdenshavene ved at skabe ‘Hope Spots’ eller beskyttede havområder, der er store nok til at genoprette planetens blå hjerte – fremtiden for morgendagens rene havmiljø.

~


HISTORIEN OM BIOTHERM

​​​​​​​ Vores historie kan spores tilbage til middelalderen, hvor kvinderne drog til de termiske kilder i Pyrenæerne, der blev betragtet som en kilde til evig ungdom. Efter et bad i ‘ungdommens kilde’ blev huden blødere, glattere og fornyet. Legenden siger også, at romerske krigere helede deres sår efter kamp i de termiske kilder i de franske Pyrenæer.


Sandheden bag kildernes mytiske krav blev afsløret ved et tilfælde flere århundrede senere. I 1950’erne - da kilderne var blevet til et termisk badested - gjorde dr. Jos Jullien en spændende opdagelse, en ekstraordinær substans på vandoverfladen i kilderne.


Analyser afslørede efterfølgende kildernes hemmelige og regenererende kraft: Life Plankton™. Lige efter denne opdagelse mødte dr. Jullien en ung kosmetiker fra Monaco, Jeanine Marissal. Sammen opdagede de Life Planktons utrolige genopbyggende kraft og mikroorganismens enorme potentiale som hudplejeingrediens. Således blev Biotherm født.

~

VORES EKSPERTISE


Takket være en unik højtryksfremstillingsproces ved lav temperatur kombinerer Biotherms forskere fermenterede ingredienser med vand, olier og ilt.

Processen resulterer i formler, der tilpasser sig huden, og får ingredienserne til at trænge dybere ind i huden. Det er mere end konsistens, formlerne giver en regenerativ sanseoplevelse, som styrker huden.

Hudplejeprodukterne fra Biotherm fås i forskellige former, der er skræddersyet til forskellige hudtyper, vejr- og miljøforhold.

Blue science - HAVETS BIODIVERSITET, DER FORVANDLER HUDEN

Undervandsbiodiversitet er et af de mest lovende forskningsområder. Diversiteten i havene er enorm, langt større end på landjorden. Perspektivet er meget bredt og rigt, og området er næsten uudforsket. Originaliteten er exceptionel, både hvad angår antal og sammensætning.

BETTER PROXIMITY

Rent biologisk, med et vandindhold på 70 %, har menneskets hudsammensætning mere fælles med vandorganismer end landplanter. Ligesom huden har disse ekstreme organismer udviklet specifikke forsvarsmekanismer til at modstå og bekæmpe eksterne faktorer og dehydrering samt evnen til at regenerere sig selv.