Blue Therapy Uplift Day

En fugtgivende og opstrammende dagcreme, der forebygger aldringstegn forårsaget af kollagentab i huden. Cremen giver en fugtet, opstrammet og fastere hud med fornyet glød.

KONSISTENS & FORMEL

Cremen har en forfriskende og let konsistens, som absorberes hurtigt i huden. Formlen indeholder kollagenfraktion peptid af naturlig oprindelse, "Red Algae”-ekstrakt samt Biotherms regenererende signatur-ingrediens, Life Plankton™ probiotiske fraktioner, af naturlig oprindelse.

NY MILJØBEVIDST EMBALLAGE

Blue Therapy Uplift Day og resten af Blue Therapy-serien har skiftet udseende og fået ny miljøbevidst emballage. Produkternes miljøbevidste emballage består af et 100% genanvendt plastiklåg same en genanvendelig glaskrukke af 40% genanvendt glas.

INGREDIENSER

Red Algae-ekstrakt

Kendt som Rodophycea, der er høstet langs Atlanterhavets kyst.
Hjælper med at give en opstrammet og glattere hud.

Kollagenfraktion Peptider

Af naturlig oprindelse.
Hjælper med af give fasthed og elasticitet til huden samt forebygge aldringtegn.

NYHED

Blue Pro-Retinol Cream erstatter blue therapy accelerated cream

Blue Pro-Retinol Cream

Behov:
Udviklet til at bekæmpe fine linjer, rynker og pigmentpletter. Den nye Blue Pro-Retinol Cream er det perfekt match til kvinder, som oplever en acceleration i hudens synlige aldringstegn, og som gerne vil arbejde på disse – eller som blot ønsker at forebygge hudens aldring.

Resultat:
Fine linjer, rynker og pigmentpletter reduceres. Huden opleves glattere, fastere og mere behagelig. Cremen giver fugt og fylde til huden samtidig med, at huden ser sundere og mere frisk ud med fornyet glød. Den unikke formel med pro-retinol og Biotherm's unikke signaturingrediens, Life Plankton probiotiske fraktioner, hjælper hudens regenrering for en fornyende effekt på huden.

FORSTÆRK DIN DAGCREME MED ET SERUM

Med en kombination af to Biotherm-produkter kan du sikre den perfekte hudplejerutine. Anvend Life Plankton Elixir Serum under din ansigtscreme for at forstærke cremens plejende effekt.

STEP 1:
PÅFØR SERUM

STEP 2:
PÅFØR DEN CREME DER MATCHER DINE BEHOV

FIND ALLE PRODUKTERNE HER