Din personlige anti-age løsning

Anti-age serien, Blue Therapy, tilbyder dig en personlig hudplejeløsning, der er tilpasset til netop dine behov. Blue Therapy’s tre dagcremer er beriget med forskellige effektive algeekstrakter og reducerer synlige alderstegn.

BLUE THERAPY ACCELERATED DAGCREME

Christina:
"Jeg gør, hvad jeg kan for at reducere alderstegn og de der fine linjer.”


Behov:
Designet til at bekæmpe rynker, pigmentpletter og give en glattere hud. Blue Therapy Accelerated Dagcreme er det perfekte produkt til kvinder, som oplever en acceleration i hudens synlige alderstegn, eller som blot ønsker at forebygge hudens aldring.

Resultat:
Kosmetokliniske testresultater viser, at hudens spændstighed forbedres og rynker omkring pande, næse og mund (nasolabial fure) reduceres. Efter selvevaluering af deres hud har 82% af de testede kvinder sagt at deres hud opleves glattere.

BLUE THERAPY RED ALGAE UPLIFT DAGCREME

Lone
”Jeg er mor med stort M, og for at jeg kan være det, skal jeg kunne være noget for mig selv”.


Behov:
Ansigtskonturer mister med tiden deres definition, eftersom hudens elasticitet aftager. Blue Therapy Red Algae Uplift dagcreme har til formål at opstramme hudens konturer og give en fastere hud.

Resultat:
Kosmetokliniske testresultater viser at hudens spændstighed er forbedret - det samme er hudens elasticitet og fasthed. Efter selvevaluering af deres hud har 71% af de testede kvinder oplevet, at deres hud har fået mere glød, og 69% af kvinderne oplevede mere fast hud.

BLUE THERAPY AMBER ALGAE DAGCREME

Ann
“Rynker er, hvad det er, men det er vigtigt for mig at holde huden sund og bevare den glød, som jeg føler, at jeg har.”


Behov:
Med tiden mister huden sin sunde glød og udstråling og behøver ekstra næring. Blue Therapy Amber Algae Revitalize dagcreme har en formel, der revitaliserer og nærer huden, styrker dens modstandkraft og giver en øjeblikkeligt sund glød.


Resultat:
Kosmetokliniske testresultater viser, at hudens spændstighed og fasthed er forbedret. Efter selvevaluering af deres hud har 85% af de testede kvinder oplevet, at deres hud har fået mere glød, og 67% af kvinderne oplevede deres hud som mere fast.

En anti-age løsning til dér, hvor du er i livet.

Mød Kristina, Lone og Ann, der hver især har fundet den anti-age løsning fra Blue Therapy, der passer til der, hvor de er i livet. Udforsk de tre cremer og find din personlige anti-age løsning.