#Skal du ud at flyve? Forebyg tør og stram hud med Aquasource Everplump.

Meget fugtfri og tør hud kan skyldes forskellige livsstilsfaktorer, herunder rejser, der kan være stressende, samt flyrejser, der udtørrer huden. Luften i flykabinen er ekstrem tør - selv tørrere end Saharaørkenen siges der - så når du stiger ud af flyet er huden ofte udtørret og svækket. Derfor er det vigtigt at beskytte hudens fugtniveauer for at undgå skader på langt sigt. Der er dog flere ting, du kan gøre for at forhindre, at huden tørrer på flyrejsen, som at drikke rigeligt med vand, undgå kulsyreholdige drikke og fødevarer med højt saltindhold. Påføring af en fugtgivende ansigtscreme er også afgørende under hele flyvningen, for at styrke og beskytte hudens barriere - og forhindre at den tørre luft og lave luftfugtighed udtørrer huden helt nede i de dybere lag.

Biotherm Aquasource Everplump

Biotherms Aquasource Everplump har en intens fugtgivende effekt, som glatter og blødgør din hud. Den er perfekt at bruge for at modvirke den tørre luft.

Konsistensen er frisk og let, absorberes hurtigt og efterlader huden blød og behagelig med fornyet fylde.

Aquasource Everplump smelter hurtigt ind i huden, hvor tusindvis af mikro-fugtgivende dråber frigiver fugt i huden. Cremen føles blød og behagelig og klæber ikke til porerne. Det giver også en frisk følelse, der gør en lang flyvning lidt mere behagelig.
Denne fugtighedsgivende balsam-gel består af tusindvis af oliedråber, som forbedrer fugtighedsegenskaberne perfekt, når luften er tør. Ceramid 5 stimulerer og styrker hudlipiderne og beskytter samtidig mod beskadigelse med et silkeagtigt slør. Selvfølgelig hjælper Biotherms stjerne-ingrediens, Life Plankton ™, de andre ingredienser i formlen til at trænge ind i huden. Resultatet er en fugtig hud med en ny glans - du vil være garanteret at stråle, når du tager afsted!

explore the auqasource series