Blue Therapy Uplift 

Ansigtskonturer mister med tiden deres definition, da huden fra midt tyverne mister ca. 1% kollagen pr. år, hvilket medfører tab af fasthed og manglende elasticitet i huden. Forebyg aldringstegn med Uplift dag- og natcreme.

Trin 1: Forbered din hud

Forstærk din dagcremes effekt med Biotherm Life Plankton™ Elixir Serum til alle aldre og hudtyper. Denne serum anvendes inden din dagcreme som det første trin i enhver rutine. Huden styrkes og plejes så den opleves synligt forbedret efter blot 8 dage.

Trin 2: Løft med Uplift Day eller Uplift Rich

Til normal/kombineret hud eller til tør hud.

Uplift Day Cream

Biotherm Blue Therapy Uplift Cream er en opstrammende og beroligende creme med ekstrakt af rødalger, der giver cremen en flot lyserød farve. Formlen har en forfriskende olie/vandkonsistens med ekstrakt af rødalger, der genskaber hudens ungdommelige og strålende glød.

Uplift Rich Cream

Biotherm Blue Therapy Uplift RICH er en opstrammende og nærende dagcreme til tør hud, der forbedrer hudens elasticitet og fasthed ved hjælp af kollagenfraktion peptid samt "Red Algae" ekstrakt, kendt som Rodophycea, der er høstet langs Atlantahavets kyst. Hudens rynker synes reduceret og huden efterlades med en naturlig glød. Blue Therapy Uplift RICH indeholder en kombination af flere vegatabilske olier for en plejende og nærende effekt. Cremen har en behagelig og rig tekstur der omslutter huden og efterlader den silkeblød og behagelig. Anvendes om morgenen på nyrenset hud, eventuelt efter din serum. Påfør din dagcreme fra midten af ansigtet og ud ad, i opadgående bevægelser.

Trin 3: Gør natten skøn

Biotherm Blue Therapy Uplift NIGHT er en opstrammende og behagelig natcreme til alle hudtyper, der styrker hudens elasticitet og fasthed ved hjælp af kollagenfraktion peptid samt "Red Algae" ekstrakt, kendt som Rodophycea, der er høstet langs Atlantahavets kyst. Den omsluttende natcreme plejer og beskytter huden mod vandtab i løbet af natten og næste morgen opleves huden frisk, glattere og med en rosa glød. Anvendes om aftenen på nyrenset hud, eventuelt efter din serum. Påfør din natcreme fra midten af ansigtet og ud ad, i opadgående bevægelser. Velegnet til både ansigt, hals og decolleté. Undgå øjenområdet.

Nyhedsbrev

Hvis du vil holdes informeret om nye produkter, events og få gode tips og tricks