Life Plankton H.A. Ampoule

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intens fugtgivende 8-dages ampulkur for en fyldigere og smidigere hud som opleves yngre og med fornyet glød.

Biotherm Life Plankton™ H.A. Ampoules er en intens fugtgivende 8-dages ampulkur for en fyldigere og smidigere hud som opleves yngre og med fornyet glød. Velegnet til alle hudtyper. Ampullerne indeholder indgredienser af naturlig oprindelse, heriblandt Biotherms unikke og regenererende signaturingrediens, Life plankton™, samt Vitamin C Complex og den fugtgivende ingrediens, Hyaluronsyre.Life Plankton™ H.A. Ampoules er forseglet i otte enkeltdoseringer for at bevare ingrediensernes styrke og effekt. Ved påføring, ryst da ampullen let og tryk derefter på ampullens hætte til den brister. Produktet hældes derefter ud i hånden og påføres på ansigt og hals. Anvendes på ny-renset hud inden din eksisterende hudplejerutine.Life Plankton™ H.A. Ampoules er til alle kvinder, der søger en intensiv fugtgivende hudpleje. Særligt velegnet til den urbane eller aktive livstil hvor bl.a. stress, forurening og sene aftener kan være blandt de ydre aggressioner, der opleves på huden.

Ampulkuren anvendes over en 8-dages periode for optimal intensiv fugt og fylde.

Alternativt kan du bruge blot én enkelt ampul på de dage, hvor huden har været ekstra udfordret og dehydreret og derfor trænger til et fugtighedsboost, samt ekstra omsorg og pleje.

Life Plankton™ H.A. Ampoules er forseglet i åtte enkeltdoser for å bevare ingrediensenes styrke og effekt. Ved påføring ristes ampullene lett, før du trykker på hetten slik at den knekker. Produktet helles ut i hånden og påføres på ansikt og hals. Benyttes på nyrenset hud før din vanlige hudpleierutine.Life Plankton™ H.A. Ampoules er til alle kvinner, som ønsker en intens fuktighetsgivende hudpleie. Særlig velegnet til en urban eller aktiv livsstil hvor bl.a. stress, forurensning og sene kvelder kan være blant de ytre aggresjonene, som oppleves på huden.

Ampullekuren brukes over en periode på 8 dager for optimal intens fukt og fylde.

Alternativt kan du bruke kun én ampulle de dagene, hvor huden har blitt utsatt for ekstra store påkjenninger og blitt dehydrert og derfor trenger en fuktighetsboost og ekstra omsorg og pleie.