Do you live to the full?
Se Candices quiz
TAG QUIZZEN
Start now
TAG QUIZZEN
DIN
PROFIL
Biotherm
Retry PRØV QUIZZEN IGEN
Biotherm
Hey Forever Teen!
Dig og din selfie stick, I lever som om i morgen aldrig kommer. Du vil opleve alt, hvad livet har at byde på, og det kan kun gå for langsomt. Du lever i nuet, handler med det samme og tager tingene, som de kommer. For det meste er det for det bedste, og hvis det nogle gange går for stærkt, søger du hellere tilgivelse end tilladelse. Din eneste udfordring er at nå alt. Bliv ved med at leve livet til fulde, og du vil se, at alle andre også vil med på dit eventyr!
DIN
PROFIL
Biotherm
Retry PRØV QUIZZEN IGEN
Biotherm
Hey Sexy Grown-Up!
Du vil gerne oertage verdenen og gøre den til et sundere sted at være. Du lever efter mottoet "livet er kort!" og er til stede i nuet og i dine løbesko. Du har styr på dine prioriteter, og sundhed betyder alt. Men husk, at det er ok at give slip en gang i mellem. Dans, som var du alene i rummet! Og måske din næste frokostaftale med veninderne skal gøres til en lang weekendtur i Stockholm?
DIN
PROFIL
Biotherm
Retry PRØV QUIZZEN IGEN
Biotherm
Hey Groovy Grandma!
Du har styr på det hele. Du er den, der har styr på familiens nøgler, madpakker og telefoner. Du ved, hvor du skal hen. Du er pålidelig, ansvarlig, den kloge. Du ved, hvor vigtigt det er med skønhedssøvn og sætter pris på at være udhvilet, så du kan performe dit bedste. Men lev nu lidt! Gør noget vildt lige nu! Tag en dag ud af kalenderen, hvor intet er planlagt og mærk efter, hvad der gør dig glad og får dig til at føle dig ung.
AQUASOURCE EVERPLUMP
LIVE TO THE FULL
YOUR SKIN FEARS NOTHING
Biotherm
FUGTIGHEDSCREME, SOM REDUCERER SYNLIGT FINE LINIER
Biotherm
Biotherm NYHED
AQUASOURCE EVERPLUMP
En ny generation af fugtighedscreme. Formlen giver dig en fyldigere hud og reducerer synligt fine linier. Huden opleves mere ensartet og føles gennemfugtet fra morgen til aften.